Therapie Helmond

therapeuten-psycholoog-helmond

Therapie regio Helmond

Therapie kan goed helpen om weer controle te krijgen over je klachten. Omdat iedereen uniek is wordt de therapie uiteraard afgestemd op jouw eigen wensen en doelen. De therapie wordt afgestemd op wat jij nodig hebt om er weer uit te komen.

Natuurlijk streven we ernaar de therapie zo kort mogelijk te houden. We geloven niet in problemen zoeken waar er geen problemen (meer) zijn! De therapie duurt zo lang als nodig is, totdat jij het gevoel hebt zelfstandig weer verder te kunnen en mijn hulp niet meer nodig te hebben.

Soorten klachten

Je kunt bij ons terecht met allerlei problemen en klachten. Veel voorkomende klachten zijn:

Burnout
Burnout >>
Relatietherapie
Relatieproblemen >>
Rouwverwerking
Rouwverwerking >>
Andere klachten

Andere klachten

✓ Angsten
✓ Depressie
✓ Stressklachten
✓ Zingevingvragen


Therapievormen

De therapie wordt afgestemd op wat jij nodig hebt. Daarbij kunnen we gebruik maken van diverse therapievormen. Hieronder noemen we een paar specifieke therapievormen.

Hypnotherapie
Hypnotherapie >>
Relatietherapie
Relatietherapie >>Contact met ons

Wil je meer weten of een afspraak maken?
Neem gerust even contact met ons op.


Therapie Helmond

Helmi

Veiligheid, oprechte aandacht en echt gehoord en gezien worden zijn wezenlijke onderdelen in alle relaties die ik heb, persoonlijk en professioneel.

Als therapeut ben ik afgestudeerd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Ik ben aangesloten bij de Vit en de RBCZ.

Meer over Helmi
Contact met Helmi

Therapie Someren-Asten

May

Naast het werken met echtparen en (nieuw samengestelde) gezinnen, heb ik ruime ervaring in het begeleiden van mensen individueel.

Ik heb de vervolgopleiding systeemtheoretische psychosociale hulpverlening gevolgd. Aansluitend ben ik de erkende opleiding tot systeemtherapeut gaan volgen. Ik ben aangesloten bij de NVPA en de RBCZ.

Meer over May
Contact met May

Therapeut Susanne - regio Helmond
Susanne
Als coach, (relatie) therapeut en counselor heb ik ruime ervaring in het begeleiden van individuen en partners. Ik begeleid mensen die vastgelopen zijn in hun persoonlijke leven en/of hun professionele bestaan.

Ik werk met EMDR, ACT, Mindfulness, Cognitieve Gedragstherapie (RET), contextuele therapie, stoelenwerk.

Contact met Susanne